top of page

PUBLICACIONS

A l'Editorial de música Boileau, trobareu algunes de les meves publicacions:

 

http://www.boileau-music.com/

 

 

Vela, Materials per a la prova d'accès a Grau Mitjà
15753_B4050-invocacions-flute-piano-vela
Presto agitato, trompeta i piano, Ester Vela

A la discogràfica La mà de Guido, trobareu el Nou CD 

Narcisa Freixas (1859-1926) Piano integral, per Ester Vela, piano

També a AMAZON

booklet

 

 

CD.Freixas.LMG2161.jpg

A la botiga d'Amazon us podeu descarregar els àlbums Josep Maria Mestres Quadreny, Música catalana del s.XXI, Danses i Piano vs onaiP:

 

http://www.amazon.es

CD Música catalana del s.XXI, Duo Vela
CD Josep Ma Mestres Quadreny
CDdanses1.jpg
A14vxCdeWRL._SL1500_.jpg
revista.musicologia.jpg

En aquest enllaç us podeu descarregar l'Article NARCISA FREIXAS. L'OBRA PIANÍSTICA, publicat a la Revista Catalana de Musicologia, n. XII, 2019. P. 347-389.

https://publicacions.iec.cat/repository/pdf/00000281/00000097.pdf

I en aquest altre el mateix article NARCISA FREIXAS. LA OBRA PIANÍSTICA, en castellà.

L’any 2019 es va commemorar el 160è aniversari del naixement de la compositora i pedagoga catalana  Narcisa Freixas. Per aquest motiu i amb la intenció de donar a conèixer la seva figura, el Departament d’Ensenyament  va portar a terme un projecte adreçat a escoles de música, conservatoris i centres autoritzats de grau professional de música amb la finalitat de donar una visió àmplia de la vida i obres de la compositora. En aquest enllaç us podeu descarregar l'Unitat Didàctica adreçada a alumnes de 3r i 4t curs de grau professional  de música, una versió més curta per projectar i una per imprimir amb els materials de classe. 

Narcisa.Freixas.160any.jfif

A la pàgina del Cançoner virtual dels Premis Reus del 2009 us podeu baixar la partitura de la Nadala en cànon En la nit més bella.

 

Hi ha una versió amb acompanyament d'orquestra de corda (nivell elemental) que em podeu demanar per email si us interessa. En aquest vídeo la podeu veure interpretada pel alumnes de l'Escola Municipal de Música Eixample dirigits per Eva Martínez:

bottom of page