top of page
  • Writer's pictureEster Vela

AJORNAT 3ª Marató solidària per la SQM, Fatiga Crònica i Fibromiàlgia


Un concert solidari per recaptar fons per a la investigació mèdica de la Sensibilitat Química Múltiple, la Fatiga Crònica i la Fibromiàlgia. Arriba la Tercera Marató Solidaria, aquest any dedicada a Enric Granados amb 25 dels més reconeguts pianistes catalans que interpretaran Goyescas, Dances, valsos poètics i altres obres d'aquest compositor: Adrià Bravo, Akiko Nomoto, Alba Ventura, Albert Guinovart, Àlex Martos, Àlex Ramírez, Alfredo Armero, Arnau Balcells, Carlos Braojos, Carles Marigó, Daniel Blanch, Daniel Ligorio, Duo Vela, Elena Sancho, Jean-François Dichamp, Jordi Badia, Katia Michel, Laia Masramon, Laura Pérez de Tudela, Mario Miralles, Raimon Garriga, Ricard Rovirosa, Víctor Braojos, Xavier Ricarte.

Entrades a ticketea

10 views0 comments
bottom of page